Het is al vervelend genoeg om betrokken te raken bij een verkeersongeluk of bijvoorbeeld een ongeval op de werkvloer, waarbij u letsel oploopt. Niet alleen heeft u letsel opgelopen en veel pijn, maar misschien kunt u ook niet werken. Daarbij zult u misschien onder behandeling moeten bij een fysiotherapeut en lopen de kosten op. De juristen van Hardt Letselschade begrijpen dat u al genoeg stress en zorgen heeft. U zit niet te wachten op dure kosten voor juridische bijstand! Hardt Letselschade heeft als doel u in deze vervelende tijd te ondersteunen.

Onze dienstverlening bij Hardt Letselschade is daarom helemaal kosteloos! Hoe dit kan? Dat leggen wij u graag uit. De juridische kosten voor de inschakeling van ons kantoor, ook wel de buitengerechtelijke kosten genoemd, worden verhaald bij de verzekeraar van de wederpartij. In de wet is namelijk neergelegd dat de redelijke kosten van deze professionele bijstand vergoed moeten worden door de aansprakelijke partij. Hier zit echter een beperking in: de verzekeraar vergoedt namelijk enkel de redelijke kosten. Helaas komt het vaak voor dat een dossier meer tijd en inspanning nodig heeft dan de verzekeraar wil vergoeden. Ons kantoor heeft het beleid dat de beperkingen die de verzekeraar ten opzichte van de vergoeding van de redelijke kosten stelt, niet ten nadele van het slachtoffer mag komen. De juridische kosten die de verzekeraar onverhoopt niet wil vergoeden zullen wij dan ook voor eigen rekening nemen. Wordt de aansprakelijkheid niet erkend? Dan nemen wij de kosten ook voor eigen rekening.

Zo bent u verzekerd van de juiste deskundige hulp bij het verhalen van uw schade. Dat betekent dat onze juridische dienstverlening geheel kosteloos is voor u als slachtoffer.

Uw mogelijkheden

Wilt u meer weten of bent u betrokken geraakt bij een ongeval dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen op telefoonnummer 030 269 0063 of vul ons contactformulier in. Onze dienstverlening is geheel kosteloos. Onze juristen helpen u graag verder.