Door een verkeersongeval of door bedrijfsongeval kunt u hersenletsel oplopen. Dit wordt ook wel niet-aangeboren hersenletsel genoemd. Het hersenletsel bestaat uit alle afwijkingen en beschadigingen van de hersenen. Bij een verkeersongeval of een bedrijfsongeval heeft het hoofd een harde klap gekregen waardoor hersenschade ontstaat.

Vaak is de schade zeer ingrijpend voor het slachtoffer. Een ernstige vorm van hersenletsel kan invaliditeit tot gevolg hebben. Het slachtoffer is dan volledig afhankelijk van derden. Ook als sprake is van een milde vorm van hersenletsel kan dit in het dagelijks leven grote beperkingen met zich meebrengen. De klachten kunnen vaak bestaan uit vermoeidheid, cognitieve problemen, gedragsverandering en verwardheid.

Schadevergoeding

De letselschadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten die zijn ontstaan door het ongeval. De schade bestaat bijvoorbeeld uit medische kosten, verlies van verdienvermogen, huishoudelijke hulp, verzorgingskosten, reis- en parkeerkosten en alle ander mogelijke kosten.

Daarnaast bestaat er recht op smartengeld. Smartengeld is een vergoeding die u kunt krijgen voor de immateriële schade. De schade kan bestaan uit lichamelijke pijn, verdriet, depressie, angst- en paniekaanvallen door trauma en enzovoort.Het is daarom belangrijk dat uw persoonlijke situatie grondig wordt onderzocht. Zodat één van onze juristen het maximale smartengeld voor u kunnen bepalen.

Heeft u een letselschade opgelopen en wilt u ondersteuning door een ervaren letselschade jurist? Dan bent u bij Hardt Letselschade aan het juiste adres. Wij vinden het zeer belangrijk om u op een persoonlijke en praktische manier bij te staan. Wij regelen graag uw schadeclaim. Bent u benieuwd naar de succeskansen van uw zaak? Neem dan gerust contact met ons op voor kosteloos advies. Dit kan via ons telefoonnummer 030 269 0063 of ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Dit bericht is gepost in Blogs. Bookmark de link.