In het Nederlandse recht is vastgelegd dat iedereen zijn eigen schade draagt, tenzij iemand anders juridisch verantwoordelijk is voor deze schade. Heeft u letselschade opgelopen, waarvoor iemand anders aansprakelijk is, dan helpt Hardt Letselschade u bij het aansprakelijk stellen van de wederpartij en het verhalen van uw schade. In de meeste gevallen worden alle zaken in goed overleg met alle partijen afgewikkeld zonder daarbij een rechter te betrekken. Hardt Letselschade streeft dit harmoniemodel ook na.

Soms komen partijen er onderling echter niet uit. Het kan zijn dat de aansprakelijkheid niet wordt erkend of dat er onduidelijkheid is over het letsel dat door het ongeval is ontstaan. In tegenstelling tot bijna alle andere letselschadekantoren start Hardt Letselschade zo nodig een procedure.

Kosteloze bijstand, ook bij de rechter

Hardt Letselschade staat cliënten altijd kosteloos bij in de afwikkeling uw schade buiten de rechter om. De kosten die gepaard gaan met onze dienstverlening verhalen wij namelijk bij de aansprakelijke partij. De gang naar een rechter is daarentegen tijdrovend, prijzig en risicovol. Doorgaans moet u daarvoor een advocaat betalen, ongeacht de uitkomst van de procedure.

Wist u dat Hardt Letselschade in overleg met u ook procedures geheel kosteloos voor u voert? Daarbij trekken wij indien nodig op met onze Hardt advocaat. De kosten voor het opstellen van een processtuk hoeft u niet te betalen, maar ook de kosten van de deurwaarder en rechtbank (griffiekosten) worden door Hardt Letselschade voor u voorgeschoten als wij menen dat u onrecht is aangedaan. Zo ontzorgen wij u volledig met onze juridische bijstand.

Bestrijding onrechtvaardigheid

Hardt Letselschade bestaat met een reden. Wij geloven dat recht halen geen geld hoort te kosten. Ons credo is niet voor niets ‘Hardt voor uw zaak’ met Har(d)t voor u als onze cliënt.

Als wij van mening zijn dat u onrecht is aangedaan, doen wij alles wat binnen onze mogelijkheden ligt, om u daarbij te helpen. Als wij menen dat u een sterke zaak hebt, is het van belang dat de zaak ook op een goede manier wordt afgerond. Er is immers iemand anders verantwoordelijk voor het ontstaan van uw schade.

Laat u zich dan ook niet te snel afschrikken door een wederpartij die (vaak) nauwelijks onderbouwd verweer voert, terwijl u recht heeft op vergoeding van uw schade en hulp in de terugkeer naar uw leven, zoals dat voor het ongeval bestond. Wij staan u daarbij graag bij tot het einde.

Uw mogelijkheden

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u ondersteuning van een ervaren en bevlogen letselschadejurist? Dan bent u bij Hardt Letselschade aan het juiste adres. Wij vinden het zeer belangrijk om u op een persoonlijke en praktische manier bij te staan. Wij regelen graag uw schade. Bent u benieuwd naar de succeskansen van uw zaak? Neem dan gerust contact met ons op voor kosteloos advies. Dit kan via ons telefoonnummer 030 269 0063 of ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.