Hardt Letselschade, Battutalaan 399,
3526 VS Utrecht

Openingstijden:
Maandag – Vrijdag:9:00 – 17:00 uur

Veelgestelde vragen

Lees onze veelgestelde vragen.

Waarom zijn jullie diensten over het algemeen kosteloos?

100% gratis advies & hulp
Wij werken geheel gratis voor slachtoffers.Onze kosten verhalen wij namelijk bij de wederpartij.

Ik heb recent letselschade opgelopen maar weet niet of ik er iets mee moet doen?

Je kunt altijd bij ons een afspraak maken om vrijblijvend en kosteloos een gesprek te voeren met onze juridische experts om het geheel te bespreken en mogelijke stappen te ondernemen.

Hoe weet ik wat de letselschade mij kost?

Wij inventariseren alle mogelijke schadeposten en berekenen uw huidige en eventuele toekomstige schade.

Waar heb ik recht op?

Om hier inzicht in te krijgen hebben wij informatie van u nodig. Nadat gebleken is dat u schade heeft geleden zal Hardt een voorschot op uw schadevergoeding vorderen bij de tegenpartij. U hoeft dus niet te wachten op de afwikkeling van de zaak voor een vergoeding.

Ik heb letselschade opgelopen, maar wat als er geen schuldige partij is?

In dat geval kunt u dan wellicht alsnog uw schade verhalen bij een andere partij, bijvoorbeeld vanwege een contractuele verhaalsmogelijkheid zoals een schadeverzekering voor inzittenden/opzittende of op grond van een ongevallenverzekering. Zo hoeft u gelukkig de schade niet zelf te dragen. Daarom adviseren wij u om contact om te nemen met een letseljurist om uw mogelijkheden te bespreken!

Wat als u letselschade oploopt tijdens het uitvoeren van uw werk en u werkgever heeft hierin persoonlijk geen schuld gehad?

Uw werkgever is in principe aansprakelijk voor de schade die u ten gevolge van het ongeval op tijdens de uitvoering van uw werkzaamheden lijdt. De werkgever heeft immers een wettelijke zorgplicht om de veiligheid op het werk te waarborgen voor zover dat redelijkerwijs van hem gevergd kan worden. Hij moet dus zoveel mogelijk voorkomen dat ongevallen op het werk voordoen. Laat de werkgever dit na, dan is het uitgangspunt dat de werkgever aansprakelijk is voor de ontstane schade.

Wilt u uw verhaal met ons delen?

Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via de telefoon om een afspraak te maken bij ons op kantoor.

* verplichte invoer