Hardt Letselschade helpt slachtoffers met letselschade bij alle soorten ongevallen en incidenten. 

Hieronder de veelgestelde vragen:

 

Veelgestelde vragen

Waarom zijn jullie diensten over het algemeen kosteloos?

100% gratis advies & hulp Wij werken geheel gratis voor slachtoffers. Onze kosten verhalen wij namelijk bij de wederpartij.

Ik heb recent letselschade opgelopen maar weet niet of ik er iets mee moet doen?

Je kunt altijd bij ons een afspraak maken om vrijblijvend en kosteloos een gesprek te voeren met onze juridische experts om het geheel te bespreken en mogelijke stappen te ondernemen.

Ik heb letselschade opgelopen, maar wat als er geen schuldige partij is?

In dat geval kunt u dan wellicht alsnog uw schade verhalen bij een andere partij, bijvoorbeeld vanwege een contractuele verhaalsmogelijkheid zoals een schadeverzekering voor inzittenden/opzittende of op grond van een ongevallenverzekering. Zo hoeft u gelukkig de schade niet zelf te dragen. Daarom adviseren wij u om contact om te nemen met een letseljurist om uw mogelijkheden te bespreken!

Wat als u letselschade oploopt tijdens het uitvoeren van uw werk en u werkgever heeft hierin persoonlijk geen schuld gehad?

Uw werkgever is in principe aansprakelijk voor de schade die u ten gevolge van het ongeval op tijdens de uitvoering van uw werkzaamheden lijdt. De werkgever heeft immers een wettelijke zorgplicht om de veiligheid op het werk te waarborgen voor zover dat redelijkerwijs van hem gevergd kan worden. Hij moet dus zoveel mogelijk voorkomen dat ongevallen op het werk voordoen. Laat de werkgever dit na, dan is het uitgangspunt dat de werkgever aansprakelijk is voor de ontstane schade.