Verkeersongeval

Ander verkeersongeval

De meest voorkomende gebeurtenissen waarbij er letsel ontstaat vinden plaats in het verkeer. U kunt hierbij als bestuurder of inzittende van een gemotoriseerd voertuig (een auto, motor, scooter) maar ook als fietser of voetganger letsel oplopen bij een verkeersongeval.

Heeft u een ongeval gehad, maar weet u niet of u recht heeft op een schadevergoeding en hulp? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag uw situatie en beoordelen aan de hand van alle omstandigheden van het geval en het bewijs de mogelijkheden.

Wilt u meer weten of bent u betrokken geraakt bij een aanrijding? Neem dan vrijblijvend en geheel kosteloos contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken. Dit kan via ons telefoonnummer 030 269 0063 of ons contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Meld mijn schade

Verkeersongeval

Letsel zonder botsing

Er hoeft niet altijd een fysieke aanrijding plaats te vinden om aansprakelijkheid van een automobilist aan te kunnen nemen. Indien een automobilist een fout maakt waardoor u schrikt en schade lijdt, is het namelijk toch mogelijk om de betreffende automobilist met succes aansprakelijk te stellen.

In dit geval heeft er dus geen botsing plaatsgevonden en heeft alleen u schade opgelopen. Deze schade bestaat mogelijk uit schade aan uw voertuig en letselschade.

Meld mijn schade