Stage

Hardt Letselschade staat altijd open voor stagiaires op verschillende werkgebieden. Ben jij een ijverige en gedreven student? Dan kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Hardt Letselschade is een erkend leerbedrijf en biedt stages aan voor studenten aan het HBO en de universiteit. Voorkeur geniet een derdejaars dan wel een vierdejaars student. Een studentstage bij Hardt Letselschade is een goede manier om kennis te maken met het werk van een jurist en het letselschaderecht.

Als je ervoor kiest om bij ons te solliciteren voor een stage dan kom je bij een professioneel en ambitieus kantoor terecht met een jong team. Je combineert daarmee het beste van twee werelden. Je krijgt alle ruimte om professioneel te groeien, te leren en een positie te verwerven. Tegelijkertijd beland je in een werk- en woonomgeving die stimuleert, vermaakt en ontspant.

Werkzaamheden

Tijdens deze stage bieden wij je aan de hand van relevante werkzaamheden een goede blik op de praktijk. Je draait volledig mee in de organisatie. Uiteindelijk leer je immers het meeste in de praktijk. Natuurlijk word jij daarbij begeleid door je praktijkbegeleider en het hele team.

Er is wekelijks overleg met kantoorgenoten. Zo maak je kennis met verschillende manieren van werken. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan besprekingen met cliënten. Misschien kun je zelfs mee naar een zitting.

Vergoeding

Uiteraard ontvang je ook een stagevergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een studentstage? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 030-2690063 en vraag daarbij naar Koen Henstra of mail direct naar k.henstra@hardtletselschade.nl.